Keisinger ház

More
13 years 5 months ago #3226 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Keisinger ház
-"Na jó, srácok, visszavonuló. Ezt benéztük." mondja Steve a többieknek.
-"Ti meg egy szót se szóljatok. Addig örüljetek amíg itt vagyunk, mert ha az az izé visszajön egy újabb adag kajáért, az Animal Control pont id?ben fog kiérni ahhoz, hogy összesöpörje a maradványaitokat. F?leg, hogy az az állat nem hiszem hogy pusztán állat volt. A paraállat se valószín?, inkább valami manifesztáció lehetett. Szóval aki képes rá, az tartsa nyitva az asztrális szemeit. Ha valaki kinézett benneteket magának akkor vissza fog még jönni. Ha csak rátok akart valaki ijeszteni, akár csak brahiból, akkor is b?nt követett el. A lista legvégén viszont akár egy toxikus sámán is állhat. Szép, mi? Szóval nem kell csodálkozni, hogyha egyb?l csapatostól rohanunk mindenre ami gyanús." magyarázza el nektek a helyzetet. Nyilván túl életh?en adtad a hülyét.
-"Na további kellemes estét. Aztán csak legálisan!" fenyeget még meg benneteket játékosan a mutató ujjával majd visszamásznak a kocsijukba és keresnek egy másik bozótot.

-"Egy frászt csak a madár, bár én azt el is felejtettem. Ez a múltkori el?dje volt, szóval már nem fiatal... Na mindegy, a lényeg, hogy a másik zsákot el? se vette. Nyilván mert nem volt elég nehéz és elég tömör a súlyához. Szóval kösz, a jelmezek meg vannak. Tényleg, ha márt van német chiped, miért nem használod? Csak nem meg akarsz tanulni németül?" kérdez vissza Otto és bár nem mondott eddig semmit, rájössz, hogy igaza van. A chipes perfekt német nem fog semmit se érni, ha kiveszed a chipet, elkápráztatni meg nem fogod Erikát vele, hisz bizonyára ismeri a chipeket [ennyire nem sz?ke]. Viszont ha megtanulsz... Kathynek is úgy sikerült, bár hozzá kell tenni, hogy Kathy pár hét alatt tanult meg, ezzel kápráztatta el Erikát. Nálad viszont inkább a szándék esne jól neki.

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 5 months ago #3228 by danka90
Replied by danka90 on topic Keisinger ház
- Rendben, de mostmár tudjuk, hogy figyelik a helyet. Ha van valami kevésbé törvényes a másik zsákban, inkább hagyjuk itt, nem éri meg a kockázatot. Nehogy valmelyik szemfülesnek felt?njön, hogy ?k 1 zsákot ellen?riztek, mi meg 2-t cipelünk. Hozd csak a jelmezeket és kész, így is qrva nagy mákunk volt. Ma este már másodszor. Nem kéne túl sokat kísérletezni a szerencsénkkel, még a végén elfogy.

- Ja igen, a chip. Hát azt még a hajón raktam be, aztán mivel túl közel kerültem a mágiához, tudod, az elementálok, meg minden, ki is ment a fejemb?l. Meg egyébként is, sokkal jobb, ha magamtól tanulok meg pár szót amolyan figyelmességb?l, vagy hogy is mondjam. Belegondolva fogalmam sincs, hogy ti, varázslók, hogy viszonyultok az ilyen dolgokhoz. Én lehet, hogy nem szimpatizálnék a beültetésekkel, mert amiket évek alatt kellett megtanulnom, az ezekkel csak egy pillanat m?ve. Ráadásul van valami mágikus dolog is, amiért nektek ezt nem lehet, vagy nem szabad, vagy ilyesmi. Úgyhogy nem akarok nagyon se felvágni velük, se látványosan használni ?ket.

More
13 years 5 months ago #3230 by Nyarlathotep
-"Mondtam, hogy csak jelmez van benne. Ugyan nem vagyok jogász, de szerintem még nem illegalizálták a jelmezes f?próbákat... Meg egyébként is, ha valami kevésbé legális van nálad az azért van, mert akkor és ott kell. Forró cuccot nem szívesen tartogatsz, nem? Pont ezek miatt a nagyszer? úriemberek miatt. Szóval ha volna is nálam, hát nem ásnám el, pár kalózjáték miatt meg maximum akkor csuknak le ha egyébként is lecsuknának valamiért csak nincs más okuk. Mint ahogy Al Caponét is adócsalásért csukták le. Egyébként meg a Standartenführer a másikat is megnézte,csak ha jól vettem ki, jobban érdekelte a varjú... Tehetek én róla, hogy nekrofil?"

-"Na igen, biztos, hogy mindkett?nknek jól fog esni, ha megtanulsz németül. Nameg ezt ki tudom kapni a fejedb?l, a német nyelvtudást meg maximum a fejeddel együtt, de akkor meg már ékmindegy, nem? Mi varázslók meg általában nem vagyunk hülyék, de rólunk is csak úgy tudsz általánosságban beszélni, ahogy mondjuk az összes ázsiairól. Azok közt is van japán, kínai, indiai stb. és ugye azok közt is van rendes, meg szemét meg okos meg hülye, meg troll, meg ork meg tünde. Mi is emberek vagyunk, bár némelyik Faustusos szerint mi egy kicsit többek és jobbak vagyunk, de hát azok mind öntelt hülyék, szóval el ne hidd nekik, hogy mi vagyunk a következ? lépcs?fok, vagy a teremtés koronaékszerei vagy valami ilyesmi. Szóval err?l meg Erikát kell megkérdezned, ha tudni akarod a véleményét."

Csapat riadó!

More
13 years 5 months ago #3231 by danka90
- Igazad lehet, nem kéne tipizálnom. És tán meg is kérdezem legközelebb. Viszont ma estére ennyi kaland épp elég volt nekem, szerintem megyek megfürdök, majd beugrok a matrixba egy kis értelem nélküli öldöklésre valamelyik játéktéren. Ha nem haragszol, a próbára nem megyek már el. Bár azt azért majd meg fogom nézni, amikor Erika énekel. Tényleg, a könyvekkel mi legyen? Hova pakoljuk ?ket? Befelé menet egy adagot pont fel tudok vinni magammal.

Majd indulok befelé és az Otto által meghatározott helyre viszem a könyvek egy részét, ha még mindig a csomagtartómban vannak. Közben mostmár tényleg nem igazán vágyom pókerpartira a mai este után, inkább némi nyugis pihenés és agyatlan lövöldözés egy játékban. Egy forró zuhany után természetesen. Közben pedig azon gondolkodom, hogy Kathy pár hét alatt megtanult németül az italtól, akkor men? lenne, ha nekem is összejönne. Azzal tényleg el tudnám kápráztatni Erikát. De ezt még átgondolom majd, mert az italnak vannak veszélyei is, ha ilyen hosszú távon keresztül kezdem szedni. De most pihenés.

More
13 years 5 months ago #3232 by Nyarlathotep
-"Na jó, ha nem, hát nem. Pedig ez most tényleg olyan lesz, ami nem veri tönkre a füleidet. A könyvekkel meg tényleg ne tör?dj. Az volt az els?, amit biztonságba helyeztettem az egyik elementállal. Na mindegy... Jó éjt! Nekem még ezer dolgom van." ezzel föl is szalad. Csak reméled nem robbantja majd el a fejetek fölül a föls? szinteket amikor valami "alkimista pirotechnikát" próbál kikísérletezni a könyv alapján. Te meg fölszaladsz, lezuhanyzol, megeteted a macskát, mert bizony mostmár erre is gondolnod kell, illetve gyorsan át kell szerkesztened a tananyagot, hisz holnap már neki kell esnetek a mateknak és így egy nap kieséssel egy kicsit már vészesebb a dolog, ha a szokott iramban akarnátok haladni. Utána érsz csak rá lövöldözni egy keveset, természetesen casual [könnyed] módban, a hardcore srácok ugyanis most kérdés nélkül elkennének neked meg nem computer rage-re van szükséged, hanem agypihentetésre.

Reggel ránézel az órádra és rájössz, hogy nem csak a borult id? játszik veled, valóban kora reggel van [6:41]. Ahogy kikászálódsz az ágyból, egyb?l fölt?nik, hogy se a lépteidnek, se a környezetnek nincs hangja. Akár ha megsüketültél volna. Még a saját hangod se hallod. De a macskád is némán nyávog [a szája mozog, hangja viszont nincs] biztosan ezért nem keltél föl arra, hogy éhes szegény. Els? gondolatod természetesen Otto, bár ez még mindig értelmesebben jött ki, mintha mondjuk az ébreszt?óra hiányában délben keltél volna.

Csapat riadó!

More
13 years 5 months ago #3233 by danka90
B..ameg ez rohadt furcsa, Otto képes volt megsüketíteni? Semmi zaj, csak a csend. Az alvás szempontjából értem én, hogy ez jó megoldásnak t?nt, de most mit csináljak? Ha nem hallom a saját hangom, beszélni sem tudok tisztességesen. Ez így gond. Mindenesetre felöltözök és a karköt?mre letöltök valami szövegfelolvasó programot. Aztán ezt az egészet rákötöm a fejemben lev? adatjackre, hogy tudjam gyorsan adni a programnak az inputot. Ez így elég is lesz, ideje keresni valakit, aki megoldja a problémámat. Irány a konyha, gyanítom Kathy már ott van és f?zi a teáját.
De lényegében mindegy is, ha Otto rakta ezt rám, akkor bárki le tudja venni.

Majd kilépek a szobából és az els? szembejöv? mágussal közlöm, hogy mi a problémám és figyelem a reakcióját. Ha sikerül levetetnem magamról az átkot, akkor els? körben megköszönöm, majd gyorsan elmegyek a szokásos reggeli fürd?szobai teend?ket elvégezni, megetetni a macskát és csak ez után jöhet egy kávé, ami közben várhatom a lányokat a konyhában az újabb matek órára.

Time to create page: 0.239 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.